Om Uniko AS

28.10.1983 ble Fedje Treningssenter AS (senere Fedje Sikkerhetssenter AS) etablert. Båter og utstyr ble kjøpt inn, klasserom og garderober måtte på plass - og et brannfelt bygges.

I mer enn 30 år har vi utviklet selskapet og sørget for at våre kursdeltakere får best mulige kurs for å være styrket til sitt yrkesliv på sjøen. Med unik beliggenhet på Fedje lager vi realistiske øvelser i ekte omgivelser! Tilbakemeldinger fra kursdeltakerne er at våre instruktører evner å formidle riktig kunnskap på en troverdig og solid måte.

Vi arrangerer jevnlige kurs, og våre kunder spenner seg fra privatpersoner som ønsker seg jobb i Nordsjøen og trenger et sikkerhetskurs, til store nasjonale foretak. Hordaland Fylkeskommune er vår største kunde i dag og i godt samarbeid med de maritime skolene i Bergen og Austevoll er vi stolt av å kunne kurse den kommende generasjon med sjøfolk!

I juli 2013 fikk senteret nye eiere og navneendring til Uniko AS. Med nye eiere og kontor på Mongstad/Knarvik har vi i tillegg til våre maritime / offshorekurs utvidet kursporteføljen mot landbasert næring. Vi arrangerer bla førstehjelp/redningskurs, kurs i løfteredskap, varme arbeider, sikring på forsyningsbaser, LEAN, m.m.

Med fleksibel organisasjon tilrettelegger vi for å møte våre kunders behov og tidspress. Er det ønskelig og praktisk mulig gjennomfører vi hele/deler av kurs ute hos kunde også.

Ta kontakt for mer informasjon om våre kurs og dine muligheter!

Finn og kontakt oss


Uniko AS


Elisabeth Wolff, daglig leder
Tlf: 90 65 18 84
Epost: Elisabeth.wolff@uniko.no
Adr.: Lindåsvegen 146, 5916 Isdalstø

Fedje


Morten Øien, instruktør
Roald Gullaksen, hovedinstruktør 
Tlf: 56 16 42 50
Epost: post@uniko.no
Adr.: Skotholmevegen 22, 5947 Fedje

Lindåsvegen 146, 5916 Isdalstø Tlf: 90 65 18 84 Epost: post@uniko.no