Om Uniko AS

28.10.1983 ble Fedje Treningssenter AS (senere Fedje Sikkerhetssenter AS) etablert. Båter og utstyr ble kjøpt inn, klasserom og garderober måtte på plass - og et brannfelt bygges.

I mer enn 30 år har vi utviklet selskapet og sørget for at våre kursdeltakere får best mulige kurs for å være styrket til sitt yrkesliv på sjøen. Med unik beliggenhet på Fedje lager vi realistiske øvelser i ekte omgivelser! Tilbakemeldinger fra kursdeltakerne er at våre instruktører evner å formidle riktig kunnskap på en troverdig og solid måte.

Vi arrangerer jevnlige kurs, og våre kunder spenner seg fra privatpersoner som ønsker seg sikkerhetskurs, til store nasjonale foretak. Hordaland Fylkeskommune er vår største kunde i dag og i godt samarbeid med de maritime skolene i Bergen og Austevoll er vi stolt av å kunne kurse den kommende generasjon med sjøfolk!

I juli 2013 fikk senteret nye eiere og navneendring til Uniko AS. Med nye eiere og kontor på Mongstad/Knarvik har vi i tillegg til våre maritime kurs utvidet kursporteføljen mot landbasert næring. Vi arrangerer bla førstehjelp/redningskurs, kurs i løfteredskap, varme arbeider, sikring på forsyningsbaser, LEAN, m.m.

Med fleksibel organisasjon tilrettelegger vi for å møte våre kunders behov og tidspress. Er det ønskelig og praktisk mulig gjennomfører vi hele/deler av kurs ute hos kunde også.

Ta kontakt for mer informasjon om våre kurs og dine muligheter!

Finn og kontakt oss


Uniko AS


Elisabeth Wolff, daglig leder
Tlf: 90 65 18 84
Epost: Elisabeth.wolff@uniko.no
Adr.: Lindåsvegen 146, 5916 Isdalstø

Fedje


Morten Øien, instruktør
Roald Gullaksen, hovedinstruktør 
Tlf: 56 16 42 50
Epost: post@uniko.no
Adr.: Skotholmevegen 22, 5947 Fedje

Lindåsvegen 146, 5916 Isdalstø Tlf: 90 65 18 84 Epost: post@uniko.no